Starej Lee 2011
Thailand Ming Lee Shu Puer 2011
Nádherný, příjemně vyzrálý klasický koláč. Vznikl v roce 2011 v horách Chiang Rai v severním Thajsku v dílně zkušeného producenta Pueru Ming Lee, který v 90. letech převzal dědictví slavné továrny Hong Tai Chang založené v roce 1930. Na výrobu byla použita tradiční receptura s klasickým sběrem pupen a tři lístky a směs jarní a podzimní sklizně. Na rozdíl od většiny Shu Puerů na trhu pochází z čistě starých stromů z hor Wawee. Lehčí fermentace dává typicky dřevitý, sladovitý charakter s kořeněnými tóny.
Původ: Wawee, Chiang Rai, Thajsko
Odrůda: Daye – Velkolistý čajovník
Sklizeň: 2011
Druh podle zpracování: Zrající tmavý čaj (Shu Puer)